Hirdetés

Lezajlott az utolsó tavaszi PlayIT, de még jön egy kis ráadás

|

Túl vagyunk a tavaszi PlayIT szezon utolsó állomásán. A szegedi rendezvény új helyszínt kapott, amit azonnal megszerettek a meghívott vendégek és a látogatók is.

Hirdetés

Méltó búcsút vettünk 2017 tavaszának PlayIT sorozatától, a tegnapi Xbox One PlayIT Show kétségtelenül az eddigi legjobb szegedi rendezvény volt, ezt bizonyítja a látogatói rekord is. 7055 gamer bulizott együtt a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

A helyszínen látott csillogó tekintetekből egyértelműen leszűrhető, hogy mindenki elégedetten távozott a tegnapi szegedi PlayIT Show-ról, ami a tavaszi szezon egyik legjobb állomása volt.

A megszokott ütős programokat a vendégek is imádták; HP és Goodlike vezetésével egész nap pörgött a nagyszínpadi show, temérdek Xbox One konzolon és ASUS ROG gépszörnyetegen próbálhattátok ki a legmenőbb játékokat és természetesen a Mozdulj Gamer sportprogramok sem maradhattak el - hála a Chiónak és a Generali a Biztonságért Alapítványnak.

Ezután sincs megállás, novemberben újra Budapestre látogat a PlayIT Show, ekkor kereken két év után újra egy két napos PlayIT-nek örülhettek. Az őszi rendezvény részleteivel a későbbiekben jelentkezünk, érdemes figyelni a GSO-t és a PlayIT hivatalos Facebook oldalát is. 

Ha azonban nem szeretnétek novemberig várni, akkor egy kis ráadást még kaphattok a nagybetű gamer életérzésből. Egy hét múlva Zalaegerszegre érkezik a három napos Gamer Expo. Ide kattintva tudhattok meg többet a rendezvényről.

Nektek melyik volt a kedvenc PlayIT-etek az idei állomások közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)