Hirdetés

Így szerezheted be még olcsóbban a PlayIT akciós játékait

|

Ismét behozhatod a PlayIT-re használt játékaidat, így még olcsóbban vihetsz haza párat az akciós játékok és kiegészítők közül. Mutatjuk, milyen szabályokat érdemes fejben tartani, mielőtt elkezditek pakolni a dobozokat.

Hirdetés

A PlayIT a hétvégén Szegeden szippantja be a környék gamereit, és a színpadi programok mellett például akkor is érdemes lesz kijönni, ha még nem próbáltad ki az Oculus Riftet. Persze szokás szerint lesznek játékakciók is, ezekért pedig a tavaszi PlayIT után ismét fizethettek használt játékokkal is.

Ezzel kapcsolatban azért van néhány alapvető szabály, amiket érdemes átböngészni, mielőtt elkezditek például a régi PC-s játékaitokat összepakolni, ugyanis van néhány fajta játék, amit nem vesznek majd be az 576 Kbyte standjánál.

-  Játékszoftverek beszámítása a következő platformokon lesz lehetséges: Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable (PSP), 3DS, PlayStation Vita, Wii U, Xbox One, és végül PlayStation 4. Ezt mindenképp érdemes észben tartani, mert az azon kevés feltétel egyike, aminek kötelezően teljesülnie kell.

- A beszámítási ár napi ár, mely kizárólag a beszámítás napján érvényes. Ezt az összeget viszont semmiképp nem fizeti ki nektek az 576 Kbyte, tehát vagy a PlayIT-en kell levásárolnotok, vagy később is megtehetitek ezt bármelyik boltjukban. Minimális készpénz-befizetés egyébként nincs, ha elég játékot számíttattok be, akár egy forint kifizetése nélkül hazavihettek egy-egy akciós játékot.

- A beszámításkor ellenőrizni fogják a játékok állapotát, így például eredeti termékből hiányzó kézikönyv, térkép stb. esetén lehet, hogy kevesebbet kaptok az adott játékért, de az is megeshet, hogy nagyon rossz állapotú játékot nem is vesznek majd be.

- A használt játékok bevételéhez két dologra lesz még szükség, némi türelemre, amíg ellenőrzik a játék állapotát a standnál, és egy igazolványra, (személyi, vagy diák is megteszi), ami alapján kiállítják neked a játék beszámításáról szóló vételi jegyet.

Az egész folyamatról még több infót találhattok az 576 Kbyte kapcsolódó tájékoztatójában, nemsokára pedig itt a GSO-n is mazsolázgatunk az akciós cuccok közül, amikre beválthatjátok használt játékaitok árát.

Kezeket fel, kikkel találkozunk a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)