Hirdetés

PlayKID - ilyen volt a gyermeknap a GameStarral (videó)

|

A hétvégén tartott kétnapos rendezvényen ismét fantasztikus volt a hangulat, a GameStar színpadánál megállás nélkül folyt a játék. Nézzétek meg, miért volt érdemes kinézni a PlayKID-re.

Hirdetés

A PlayKID semmilyen tekintetben sem volt hagyományos gyereknap. Mind a Millenáris Parkban, mind az épületben a szokásos programok mellett játékkonzolok várták a fiatalokat, hogy abszolút erőszakmentes játékokkal mutassák meg nekik, mi a modern szórakozás. Nem mintha nem ismernék.

A GameStar ismét egy színpaddal települt ki, de az jóval visszafogottabb volt, mint amibe a PlayIT látogatói futhattak az előző és azelőtti rendezvényen. Most csak a játéké volt a főszerep: szombaton javarészt Rock Bandezés ment, de egy Disney Infinity verseny erejéig megszakítottuk az alternatív tehetségkutatót. Ezen is érdemes volt nevezni, a játék nyertese ugyanis egy Disney Infinity Starter Packot kapott ajándékba, amit innen is köszönünk a PlayON-nak!

A vasárnap jóval mozgalmasabb volt. A nap folyamán kétszer is tartottunk FIFA 14 tizenegyesrúgó versenyt, mind a kétszer rengeteg jelentkező próbált szerencsét. Aki az első körben legügyesebben verte át a kapust és a legtöbb labdát juttatta a hálóba, az egy CM Xornet egeret kapott, a második kör győztese pedig egy Thonet & Vander laptoptartós hátizsákkal és baseball sapkával lett gazdagabb.

Volt Injustice: Gods Among Us verseny is, melynek nyertese mindenki mást maga mögé utasítva egy Thonet & Vander hangfalszettel távozhatott.

Akik nálunk regisztráltak a Star Stable nevű lovas MMO-ra, nem csak egy nagyon divatos rózsaszín vagy halványlila pólót, valamint egy 15 nap Star Rider tagságot és 200 érmét érő kupont kaptak, de nevezhettek versenyünkre is.

Emellett a nevezők között osztottunk Demóna filmplakátokat, Disney Infinity tornazsákokat, kulcstartókat, a második és harmadik helyezettek pedig Thonet & Vander érintőképernyővel is használható kesztyűt, baseball sapkát, Nvidia egérpadot és pólót, hasonló értékes nyereményeket kaptak. A napot természetesen ismét Rock Bandezés zárta, ami amolyan hagyománnyá vált nálunk, és minden rendezvényen továbbra is hatalmas siker. Nézzétek meg videón, ha pedig kihagytátok, gyertek a következőre!

További képeket itt találhattok.

A nyereményeket köszönjük az AQUA Electromax-nak, a Thonet & Vander Hungary-nek, Forum Hungary-nek, a PlayON-nak és a Star Stable-nek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)