Hirdetés

PlayKID - mint a PlayIT, csak az egész családnak

|

A PlayKID gyermeknapra a GameStar visz egy szelet PlayIT-et, standunknál akciók, színpadunknál pedig játékok, vetélkedők, és az elmaradhatatlan Guitar Hero/Rock Band vár majd mindenkit!

Hirdetés

Most hétvégén, azaz holnap és holnapután gyermekek ezrei töltik meg a Millenárist, hogy egy (két) rendhagyó gyermeknapon olyan élményeket szerezhessenek, amilyenekben eddig még nem volt részük.

Ez a (két) gyermeknap azért is lesz más, mint a többi, mert a GameStar is kitelepül saját standdal, saját színpaddal, viszünk egy szelet PlayIT-et, vagy ha úgy tetszik, egy szelet videojátékot az egyébként is változatos rendezvényre, hiszen tudjuk, hogy a fiatalabb korosztályok egyre aktívabban érdeklődnek a szórakozás ezen formája iránt. Érdemes lesz meglátogatni minket, ugyanis egész nap vetélkedők várnak mindenkit, némely versenyben egyedül, másokban szüleikkel (vagy egyikőjükkel) összefogva kell lenyomni a másik családot. Rengeteg nyereménnyel, ajándékkal készülünk, a nap folyamán azt is eláruljuk, hogy pontosan mivel, de annyi biztos, hogy késő délutántól zárásig mindenkiből lehet majd rocksztár (vagy popsztár), ugyanis természetesen velünk lesz a Guitar Hero és a Rock Band, és készséggel segítünk mindenkinek belerázódni a szakmába. Gyertek, hozzátok a családot, keresetek meg minket, jó móka lesz! A belépésről és egyéb programokról további infókat ezen az oldalon találtok: gyermeknap.playkid.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)