Hirdetés

Találkozz a régi és mostani GameStarosokkal ingyen, a RoG PlayIT Plus estéjén!

|

Az ASUS RoG jóvoltából mindenki, aki megvásárolja a GameStar legfrissebb számát, ingyen jöhet be a RoG PlayIT Plusra. Budapesten nemcsak a mostani, a veterán GameStar írók is ott lesznek, hogy egy finom üdítő mellett beszélgessenek veletek!

Hirdetés

Annyi minden szépet lehet találni a tavaszban: nem reszketünk a hidegben (ez persze ma pont nem igaz), felcsendül reggelente a madárcsicsergés, rügyeznek a fák, kevesebb a ruha a lányokon, és végre este is ott lehetünk majd a PlayIT-en egy egészen új, csak 18 éven felülieknek szóló rendezvény keretében. Ez a RoG PlayIT Plus, amely 2017. április 29-én, a Hungexpón este 9-től éjjel 3-ig zúz, mint a gaming rock&rollja, felnőttekre szabott programokkal, stand up comedyvel (Beliczay Balázs), sörrel és olyan játékokkal, amelyektől minden anyuka szeme erősen tikkelni kezd. De itt nem kell figyelni a gyerekre, mert nem lesz gyerek, a gaming keményebb oldala kerül előtérbe minden tekintetben.

Van egy jó hírünk: Ha GameStar magazint olvasol, ingyen eljöhetsz!

Ugyanis a legfrissebb, április 21-én megjelenő GameStar magazinban találsz egy RoG PlayIT Plus jegyet, amellyel tiéd lehet az egész este. De ha véletlenül nem érsz rá, vagy nem Budapesten laksz, akkor sincs gond, ugyanis a 2017. május 6-án Debrecenben, május 13-án pedig Pécsen rendezik meg RoG PlayIT Plust, és ezzel a jeggyel te választhatod ki, hogy melyik rendezvényen veszel részt. Nem rossz, ugye?

A budapesti élményt megfejeljük még egy gamestaros élménycsomaggal, ugyanis megtaláltok majd minket a Meltdown e-sport-bár standjánál, este fél 10-től régi és új GS-arcok sörözgetnek majd (remélhetőleg veletek). Beszélgetünk majd olyasmikről, hogy "bezzeg régen", meg "amikor mi voltunk fiatalok", illetve "amikor még a játékok szóltak valamiről" és persze generációfüggetlenebb témákról is, megosztunk majd veletek jópofa sztorikat, elemezgetjük a múlt és a jelen játékvilágát, mesélünk a GameStar egykori és jelenlegi működéséről; illetve mivel ez felfogható egy könnyed közönségtalálkozónak, arról is szó lesz, amit ti kérdeztek tőlünk.

Mert a GameStar mindenkié

Szóval ha ott a kezedben a magazin, az Asus RoG és a PlayIT Plus szervezőinek jóvoltából már van is egy 3000 forint értékű jegyed az esti mókára. Fontos,hogy ne felejtsd el online aktiválni! Ha már ott vagy, keress meg minket, koccints velünk, idézzük fel együtt a régi GameStar világát, vagy örüljünk együtt a mostani csapatnak, nagyon sok szeretettel várunk. Ha pedig a pécsi vagy a debreceni RoG PlayIT Plusra mennél inkább, semmi gond, csak ott nem leszünk ennyien, de egészen biztos, hogy a nagyszínpadon megtalálod majd daevet és BZ-t, akik állandó műsorvezetői lesznek az éjszakai gamerbuliknak. Nem lesz ez másképp a budapesti rendezvényen sem, de azért mindenképpen szakítanak időt arra, hogy beugorjanak a közös múltidézésre, koccintásra, dumálásra. Ha pedig a nappali Microsoft PlayIT Show is érdekel, akkor irány hivatalos honlap, ott minden információt megtalálsz (az HBO-n futó népszerű fantasysorozat, a Trónok harca színészeivel is találkozhatsz, és a Vastrónra ülve is fotózkodhatsz), és persze akkor is keresd meg a GameStar-standot, rengeteg akcióval, ajándékkal és egy nagyon király GS-pólóval várunk. További részletek hamarosan a gamestar.hu-n. Addig is vésd be a naptárba a dátumot: április 29-én velünk iszogatsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)