Hirdetés

Találkozz velünk decemberben személyesen a PlayIt-en

|

Gyere el és próbáld ki magad a 2012-es év leendő sikerjátékait.

Hirdetés

 

December 17-én a Millenáris B pavilonjában megrendezésre kerül az év legnagyobb játékos rendezvénye a PlayIT kiállítás és vásár! Az eddig Budapest Game Show néven futó rendezvény, mostantól PlayIT néven hozza el és mutatja be a legújabb játékokat az érdeklődőknek. Izgalmas versenyek, játék premierek, érdekes előadások, rengeteg kipróbálható játék, és ami a legfontosabb: karácsony előtti kedvezményes vásárlási lehetőség!

A belépőjegy ára 1.000 Ft, amely teljes egészében levásárolható, és belépést biztosít a PlayIT-vel egy időben és egy helyen megrendezésre kerülő HoldfényCon rendezvényre is, ami a Fantasy, a Sci-Fi és az Anime rajongók találkozója.

Gondolom azt mondanom sem kell, hogy a Gamestar is képviselteti magát saját standdal, szóval ha találkozni akarsz a szerkesztőkkel és élőben beszélgetni a játékokról, akkor neked is ott a helyed.

További információk:

www.playit.hu

http://www.facebook.com/pages/PlayIT/252181984831726

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)