Hirdetés

Újra Debrecenbe látogat a PlayIT Show

|

Tavasszal már egyszer megtöltöttük a Főnix Csarnokot, de ahogy az ősi mondás is tartja: egy PlayIT nem PlayIT.

Hirdetés

Most, hogy már a Fallout 4 is megjelent, nem sok indokot tudnánk mondani arra, hogy a hétvégén kimozduljunk otthonról, de nyilvánvalóan van egy, amiért minden GameStaros hajlandó letenni a kontrollert, ez pedig nem más, mint a PlayIT.

November 14-én újra lecuccolunk a debreceni Főnix Csarnokba, hogy megtartsuk a környék legnagyobb gamer buliját. Nyilván most is saját standdal készülünk, ahol az újságok mellett számos meglepetésre is számíthattok, illetve kivisszük az Oculus Rifteket is, így ha valaki tavasszal esetleg lemaradt volna a virtuális valóságról, most pótolhatja.

A GameStar nagyszínpadon is zajlik majd az élet, versenyek, kvíz, bemutatók, Fallout 4, Black Ops 3, Rise of the Tomb Raider és Battlefront előadás (hogy csak a legnagyobbakat említsem), Cosfighters show, Gamer Championship és rengeteg meglepetés ajándék várja azokat, akik áhitattal hallgatják daev és BZ csengő hangját egész nap.

Versenyek nemcsak itt, hanem az eSport színpadokon is várhatóak, ahol 3v3 League of Legends, 1v1 Counter-Strike: Global Offensive, valamint Hearthstone is várja az érdeklődőket. Akik a valódi sportokhoz egy kicsit közelebb állót keresnek, azok a FIFA 16-ban csillogtathatják meg tudásukat, az idősebb korosztály pedig a 18+-os zónában élvezheti a Mortal Kombat X és a Gears of War brutalitását.

Videósokban sem lesz hiány, Sirius, Goodlike, BTurbo, a TheVR és még legalább egy tucat YouTuber is ott lesz a Főnixben, és nemcsak a nagyszínpadon vagy a folyosón csíphetitek el őket, hanem a direkt nekik felépített YouTube színpadon is, ahol egész nap beszélgethettek kedvenceitekkel. Ha ennél valaki egy kicsit aktívabb szórakozást keres (bár a videósok után való szaladgálás is elég fárasztó), az mindenképp keresse fel a Mozdulj Gamer standját, ahol kosárlabda, csocsó és Laser Tag is lesz.

Aki a félretett pénzét költené gamer cuccokra, annak több jó hírünk is van. A Media Markt és a Laptopszalon mellett kint lesz természetesen az 576 KByte is, ahol akciós áron vásárolhattok, sőt, még a használt játékaitokat is beszámítják, illetve természetesen a PlayIT Shop, ahol PlayIT-es relikviákat, pólókat, plüssöket és karkötőket szerezhettek be.

Mi már készen állunk a szombati bulira, reméljük, hogy minél több GameStar olvasóval pacsizhatunk majd Debrecenben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)