Hirdetés

Így biztosíthatod be a jegyedet a budapesti Video Games Live-ra

|

A budapesti Microsoft PlayIT Show-ra Excellent és Collector's jeggyel érkező látogatóknak csak előzetesen regisztrálniuk kell a Video Games Live belépőért, de a többiek sem maradnak le a koncertről.

Hirdetés

Hatalmas meglepetéssel rukkoltak elő a PlayIT szervezői, hiszen a Meex, valamint a Concert & Show elhozzák Magyarországra a fergeteges Video Games Live koncertet, mely november 26-án, este 21:00-kor, közvetlenül a budapesti Microsoft PlayIT Show után kerül megrendezésre a Hungexpón. 

Ha Excellent vagy Collector's Edition jegyet vásároltál a budapesti PlayIT-re, akkor végtelenül egyszerű dolgod van, hiszen csak egy regisztrációs űrlapot kell kitöltened és már be is biztosítottad a helyedet 2016 legjobb gamer koncertjén.

A jegyfoglalás űrlapját ezen a linken találjátok meg. Nem árt viszont sietni az Excellent ás Collector's Edition jegyek megvásárlásával, hiszen mint mindig, minden bizonnyal most is ezek a jegytípusok fogynak majd el a leghamarabb, hiszen soha eddig nem kaptak még ennyi extrát a prémium kategóriás jegyek tulajdonosai. 

Nagyon fontos, hogy 2016. november 1. után nem tudnak a szervezők jegyfoglalásokat rögzíteni, és így jegyet sem áll módjukban biztosítani a Video Games Live koncertre. Ezt a dátumot nagyon jegyezzétek meg, még előtte foglaljátok le az Excellent ás Collector's Edition jegyek mellé járó ingyenes Video Games Live belépőtöket!

Persze akkor sem kell csüggednetek, ha nem a fenti jegytípusok egyikét vettétek meg, mivel külön is lehetőségetek lesz Video Games Live jegyek megvásárlására. Erről további részletekkel hamarosan jelentkeznek a szervezők, érdemes figyelni a PlayIT hivatalos Facebook oldalát, valamint a Video Games Live Budapest eseményt.

Video Games Live Budapest

Időpont: 2016. november 26., 21:00
Helyszín: Hungexpo,  Budapest, Alberirsai út 10
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Jegyár: 3 490-11 990 forint között
Jegyvásárlás: Itt veheted meg elővételes belépődet

A rendezvényt a PlayIT Show szervezője, a Meex, valamint a Concert & Show hozza el nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)