Hirdetés

Brutális mennyiségű e-sport program az Xbox One PlayIT Show Budapesten

|

Minden eddiginél több e-sport verseny vár bennetet az Xbox One PlayIT Show Budapesten. Most eldől, hogy kik az ország legprofibb játékosai.

Hirdetés

A PlayIT szervezői mindig is komoly hangsúlyt fektette a hazai e-sport népszerűsítésére és rendezvényeiken is kiemelt szerepet kaptak a versenyek. Idén azonban még a korábbi éveknél is több e-sport tartalom erősíti az Xbox One PlayIT Show Budapest programjainak hosszú sorát. 

Az eSports Horizon rendszeres szereplője a PlayIT Show-knak és ez az áprilisi Xbox One PlayIT Show Budapest esetében sem lesz másképpen. Standjuknál profi League of Legends játékosok segítenek a kezdőknek kiismerni a játék legapróbb titkait is, de természetesen nem csak gyakorolni lehet, komoly versenyeken is indulhatnak a látogatók. Standjuknál FIFA 17 és Hearthstone bajnokságokon bizonyíthatja be bárki, hogy ő az adott játék szakavatott mestere és nincs a környéken egyetlen ellenfele sem. Az eSports Horizon egyébként az éjszakai ROG PlayIT Pluson is marad majd, nekik köszönhetjük a nagyszínpadon a 3v3 CS:GO meccseket. 

A Media Markt idén is az 1v1 összecsapások kedvelőinek kínál bőséges elfoglaltságot a PlayIT Show alatt. Színpaduknál Hearthstone-ban és CS:GO-ban tehetitek próbára képességeiteket, a legjobbak pedig értékes nyereményekre számíthatnak. 

Ha úgy érzed, hogy te vagy az FPS játékok verhetetlen királya, és csapatban is jól teljesítesz, akkor a 8v8 Battlefield csatákat és a Halo 5 4v4 meccseit is érdemes kipróbálnod, hiszen a legprofibbak egy egész osztagot is győzelemre tudnak vezetni. 

Az Omen standjánál profi CS:GO és Overwatch játékosok faragnak majd belőletek is igazi mesterlövészeket. 1v1 meccseket játszhattok az e-sportolókkal bivalyerős Omen gépeken. Ha ezekben a játékokban a jövőben te is az elit közé szeretnél tartozni, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnod a standhoz és ellesni a profik legjobb módszereit.  

Április 29-én neked is ott a helyed az Xbox One PlayIT Show Budapesten, ahonnan nem csak dicsőséggel, hanem remek ajándékokkal felpakolva térhetsz majd haza.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)