Hirdetés

Változz élő csocsóbábuvá a debreceni Chio Mozdulj Gameren

|

A debreceni Xbox One PlayIT Show ingyenes Chio Mozdulj Gamer sportprogramjai között most egy igazán különleges újdonságot is meg fogtok találni.

Hirdetés

Mint mindig, a PlayIT Show most sem maradhat Chio Mozdulj Gamer programok nélkül. Debrecenben a szokásos sportolási lehetőségek mellett egy ütős újdonsággal is készülnek a szervezők.

Május hatodikán, vagyis most szombaton minden gamernek a debreceni Főnix csarnokban a helyen, ahol az Xbox One PlayIT Show-n az ingyenes Chio Mozdulj Gamer is várja őket. Itt lehetőségetek nyílik csocsózni, kosarazni, pingpongozni, vagy éppen a mókás Kinect Sports játékot is kipróbálhatjátok, sőt ezúttal akár ti magatok is csocsófigurává változhattok. Egy hatalmas csocsópályán élőben megy majd az asztali foci, vagyis a rudaknál ti magatok álltok a bábuk helyén. Ezt bizony nem lehet akárhol kipróbálni!

Ahogy megszokhattátok, a Chio Mozdulj Gamer programok teljesen ingyenesek, ugyanakkor regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva éritek el a regisztrációs űrlapot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)