Hirdetés

Az exkluzív Diablo IV-es skinekért nem kell mást tenned, mint enni egy jót a KFC-ben

|

Hétről hétre olyan skineket szerezhettek az ebédetek mellé, amiket egyébként nem lehet megtalálni a Diablo IV-ben.

Megjelenése óta a fél világ a Diablo IV-en pörög, legalábbis ami a planéta gamer részét illeti. A Blizzard legendás videojáték-sorozatának negyedik része óriási sikert aratott, ez meglátszik a játékeladásokban és a kritikák pontszámaiban is, no meg persze magukban a vásárlói visszajelzésekben. Nem kis feladat felhúzni a maximális, 100-as szintre egy karaktert a Diablo IV-ben, de a célig vezető út temérdek szórakoztató feladattal van összekötve, menet közben pedig természetesen az sem mindegy, milyen felszerelésben virít a karakterünk.

A játékban megtalálható egy úgynevezett transmog rendszer is, vagyis a megszerzett fegyverek és páncélok kinézetét szabadon cserélgethetjük. És itt jönnek képbe a Diablo IV-ben megszerezhető, vagy akár mikrotranzakciókért cserébe kiváltható extra kinézetek, skinek is.

Nos, a helyzet az, hogy bizonyos teljesen exkluzív skinekért nem kell mást tennetek, mint enni egy jó a KFC-ben!

Hirdetés

Június 27-től ugyanis a KFC éttermeiben felkerül a menüre a Diablo IV Hot Wings Box, egy új ajánlat, amihez Diablo IV-es fegyverskinek is járnak. Az akció összesen öt héten át pörög majd a KFC-nél, így mind az öt Diablo IV-es kaszt exkluzív fegyverskinjét meg tudjátok szerezni az éttermekben vagy online rendelés esetén.

Ezeket a Diablo IV-es fegyverskineket szerezhetitek meg a KFC-s Diablo IV Hot Wings Boxok mellé
Ezeket a Diablo IV-es fegyverskineket szerezhetitek meg a KFC-s Diablo IV Hot Wings Boxok mellé

A Diablo IV Hot Wings Box mellé egy vouchert kaptok a vásárláskor, ami egy egyedi kódot tartalmaz, ezt a kódot pedig a battle.net-en tudjátok beváltani. Ahogy említettük az ajándékok hetente váltják egymást, vagyis minden héten keddtől a következő héten hétfőig tudjátok beváltani a kódokat az aktuális jutalomra.

Az elkövetkező hetekben ilyen sorrendben markolhatjátok majd fel az exkluzív skineket:

  • Pheasant Slayer -  Rogue íj
  • Thrumming Axle - Sorcerer pálca
  • Hand of Gallus - Barbarian alabárd
  • Batch Vessel of the Eleven - Druid totem
  • Foul Reaper - Necromancer kétkezes kasza

A KFC és a Blizzard közös akciójában megszerezhető skinekhez sehogy máshogy nem lehet hozzájutni, magában a játékban tehát reggeltől napestig farmolhattok, biztosan nem dobja majd ki őket a legmarconább démon sem.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)