Hirdetés

Csirkeszárnyakat ropogtatunk, és közben megmutatjuk a Diablo IV endgame-et

|

A KFC éttermeiben a Diablo IV Hot Wings Box mellé játékbéli fegyverskinek járnak ajándékba! Most kipróbáljuk ezt az akciót, és közben ránézünk az endgame-re is.

A KFC és a Blizzard közös akciójáról nemrég írtunk már nektek, ennek keretein belül ugyebár amennyiben Diablo IV Hot Wings Boxot vásároltok a KFC éttermeiben vagy online rendelés során, kapni fogtok az ebédetek mellé egy vouchert is, ami egy egyedi kódot tartalmaz, ezt a kódot pedig a battle.net-en tudjátok beváltani. A kód segítségével elég ütős, exkluzív Diablo IV-es fegyverskineket zsákolhattok be.

Az akció öt héten át tart, minden héten más skin szerezhető be, így szépen sorban a Diablo IV mind az öt kasztjának saját fegyverkinézete feloldható. Azé a Diablo IV-é, ami sokunkat teljesen függővé tett a szerkesztőségben, és ha már úgyis éjjel-nappal ezt a játékot pörgetjük, úgy gondoltuk, egy élő adásban részletesen bemutatjuk nektek magát az endgame-et is.

Hirdetés

Június 29-én csütörtökön 16 órakor indul a livestream, melyben Kaci és Csirke vár majd benneteket. Ha van valamilyen kérdésetek az endgame kapcsán, akkor mindenképpen tegyétek majd fel bátran az adásban, megpróbálunk rájuk legjobb tudásunk szerint válaszolni! 

Azt is meg fogjuk nektek mutatni egyébként magán a játékon kívül, hogy egészen pontosan hogyan tudjátok beváltani az előbb említett kódokat, amikért cserébe fel lehet oldani a játékban az exkluzív KFC-s skineket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)