Hirdetés

Elektromos rollertől a gamer monitorig temérdek hasznos termék vár világbajnok áron

|

Az AQUA napok akciói nem csak az IT-szerelmeseinek kedveznek, de ők is elégedettek lesznek a friss árakkal.

A legtöbbek szemében az AQUA egy alapvetően IT cégként jelenik meg, de azt sem szabad elfelejteni, hogy az áruház kínálatában számos másféle termék is megtalálható. Az immár hagyománynak tekinthető akciós AQUA napok legújabb felvonásán ezek közül is válogattak. Olyan ez, mint egy mini Black Friday, itt viszont sallangok és fiktív kedvezmények helyett valódi akciók közül válogathatnak a vásárlók.

Az AQUA napok mindig hosszú hétvégékhez kötődnek, most például május 21., péntek 10:00 és május 24., hétfő 23:59 között érvényesek az alábbi kedvezményes árak. Az AQUA napok hivatalos oldalán számos akció megtalálható, most ezek közül emeltünk ki párat.

Hirdetés

A gamerek barátja

Kezdjük rögvest azzal a termékkel, ami a legkönnyebben betalálhat a PC-s játékosoknál: a 27" Samsung C27RG50FQU 240Hz-es LED monitor mélyen ívelt képernyője szinte körülöleli a látóteret, hűséges társunk lehet a mindennapokban. A monitor G-Sync-kompatibilis, így akadozás és képszakadás nélküli, tükörsima játékmenetet tud garantálni. Ha épp most gondolkodtok monitorcserén, akkor itt a remek alkalom a váltásra.

Irány a friss levegő!

Hosszú hétvégéken persze nem csak a játékra marad idő, ilyenkor a kirándulás is remek program, már ha kedvez számunkra az időjárás. Az akciós Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos rollerrel most könnyen, gyorsan, és nem mellékesen környezetbarát módon juthattok el kedvenc kirándulóhelyetekre. A távolság sem lehet akadály, hiszen a roller 45 kilométeres hatótávval rendelkezik.

Ha pedig végre már úgyis sikeresen kiszakadt az ember a négy fal közül, és kijutotta a szabadba, akkor jöhet a játék és a móka ideje. A Flair Toys Laser-X Micro lézerfegyver szettel felvértezve akár 30 méteres távolságból is szórhatjátok egymásra az áldást, így az FPS játékok pillanatok alatt valósággá válnak a réten vagy a hátsókertben. Szórakozás közben viszont gyorsan elrepül az idő, nem árt, ha egy megbízható óra pihen a csuklótokon, ami figyelmeztet, ha eljött az indulás ideje. Ilyen a Xiaomi Haylou LS05 Solar okosóra is, ami fém házzal, 12 dedikált professzionális sportmóddal, egész napos pulzusméréssel és alvásfigyelési képességgel is fel van szerelve. Nem kell félni, hogy egyik napról a másikra pillanatok alatt lemerül, hiszen nagyjából 30 napos üzemidővel bír.

Az a legjobb, ha családi emlékeinket nem csak a fejünkben őrizzük, hanem meg is tudjuk örökíteni akár az előbb említett hétvégi kirándulásokat. Erre kiválóan alkalmas a rezgésbiztos HyperSmooth 2.0 stabilizálóval és beépített rögzítéssel felszerelt GoPro HERO8 Black minikamera, ami apró méreteinek köszönhetően szinte észrevétlen marad, nem rondít bele a családi idillbe, mégis képes megörökíteni a feledhetetlen mozzanatokat. 

Az egész családnak

Rágcsáljunk akár valamit a monitor vagy a tévé előtt az otthon kényelmében, vagy épp egy piknik közben a parkban, a morzsák ilyen esetekben sosem kegyelmeznek. Ilyenkor tehet nagy szolgálatot egy Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini hordozható kézi porszívó, ami az AQUA napok során úgyszintén akciós áron szerezhető be.

Végezetül gyorsan kiemelnénk még két terméket az akciós kínálatból, egyet a hölgyeknek, egy másikat pedig az uraknak. A 100 ml-es Christian Dior Fahrenheit EDT parfümnek a férfiak örülhetnek, míg a női vásárlók a most szintén kedvezményes áron beszerezhető piros Xiaomi InFace MS2000 szónikus arctisztító készülékre csaphatnak le. 

A felsorolt termékek és még temérdek más hasznos egyéb eszköz május 21., péntek 10:00 és május 24., hétfő 23:59 között vásárolható meg akciós áron az AQUA napok alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)