Hirdetés

Elképesztő olcsó Windowst szerezhetsz a nyárvégi akcióban

|

A Godeal24 kínálatában most tényleg mindenki megtalálja a számára leginkább kedvező ajánlatokat.

Ha csak limitált keret áll a rendelkezésedre számítógéped frissítéséhez, akkor különösen nagy hasznát veheted most a Godeal24 extra kedvezményeinek, hiszen döbbenetesen olcsón csaphatsz le például Windows 10 Pro operációs rendszerekre - melye támogatása 2025 októberéig biztosított. A Windows 10 Pro felhasználói ráadásul ingyenesen frissíthetnek Windows 11 Pro rendszerre.

A Godeal24 kínálatában a Windows 10 Pro csak 7,42€-ba kerül. Ha egyből Windows 11-re váltanál, akkor a legújabb Windows 11 Pro kiadást mindösszesen 10,24€-ért megszerezheted.

Hirdetés

Az alábbi listában különböző Windows 10 és Windows 11 ajánlatokat, valamit más hasznos szoftvereket találsz a lehető legalacsonyabb árakon.

Windows - különleges ajánlat korlátozott ideig!

Office - különleges ajánlat korlátozott ideig!

62% kedvezmény csomagokra Microsoft Office-szal (kuponkód: GG62)

>>> Még több

A Windows 10 többféle változata is megtalálható, hogy igazodjon a különböző szokásokhoz, ízlésekhez.

Akár 50% kedvezmény Windowsra! (kuponkód: GG50)

A Godeal24 kínálatában garantáltan legális digitális licencek találhatók. Nem csak a Windows és az Office, de egyéb számítógépes és mobilos eszközök is, mint az IOBIT, az Ashampoo, a Disk Drill és más programok.

Még több eszköz: legjobb ár, legjobb termék!

Még több eszköz>>>

A Godeal24 által kínált licencek OEM licencek, általában számítógépgyártóknak adják el őket, akik így olcsóbban vásárolhatnak és hatékonyabban telepíthetnek sorozatgyártott számítógépeikre. Az OEM licenc általában az alaplaphoz kapcsolódik, aktiválás után nehézkes átvinni egy másik PC-re.

A Godeal24 megbízhatóságát a TrustPilot oldalán is ellenőrizheted.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)