Hirdetés

Így nyomják a magyar FIFA játékosok, amikor élesben megy a verseny

|

364 jelentkező közül került ki a Nyári Online Foci Kupa 24 legjobbja, akik FIFA 21-ben bizonyíthatták rátermettségüket.

Ahogy a focit, a FIFA-t is legalább annyira szórakoztató nézni, mint csinálni, és lenyűgöző látni, mire képesek a virtuális labdarúgás legjobbjai. A MOL EB Show-hoz kapcsolódó Nyári Online Foci Kupára május 28-tól június 11-ig várták a jelentkezőket, és összesen 364-en próbálták ki magukat a megmérettetés során. 

A FIFA 21-ben, Online Friendly Seasons módban játszó játékosok BO3-ban küzdöttek a dicsőségért, és mostanra jelentősen leszűkült a továbbjutók kerete.

A bajnokságot Molnár Gabó, az ország egyik legismertebb FIFA-játékosa, valamint a Domination Esports egyik alapító klubtagja követi nyomon, aki Twitch-felületén is izgalmas tartalmakkal készül, az első négy helyezettnek pedig exkluzív mentorálási lehetőséget biztosít.

Hirdetés

Gabó mellett ráadásul Andrejkovics Zoltán is feltűnik a fejtágításon, aki stratégiai és mentális felkészítéssel támogatja a nyerteseket. A top4 játékát szerkesztett adásban követhetitek nyomon a csatornánkon, ahol már nem csak online, hanem testközelből is láthatjátok a legjobb FIFA játékosokat!

A MOL EB Show legjobban teljesítő résztvevői csúcstechnológiás eszközökkel - mint például PS5, DualSense kontroller - lehetnek gazdagabbak a Sony jóvoltából, de sorsolás útján is számos izgalmas meglepetés talál gazdára.

A top 24 mérkőzéseinek legjobb pillanatait az alábbi videóban nézhetitek meg. Hamarosan jövünk a top 16-tal is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)