Hirdetés

Így szerezhetsz legális Windowst és Office-t olcsón!

|

Nagy téli leárazással vár a Keysfan, legális Windows 10 már 6,22 euróért is a tiéd lehet!

Akár új PC-t akarsz üzembe állítani, akár egy régit frissítenél, Windowsra szükséged lesz, és úgy jársz igazán jól, ha legálisat használsz, mely folyamatosan frissül, biztonságos, támogatja a legújabb játékok indítását. Bár a Windows 11 a Microsoft operációs rendszerének legfrissebb változata, még nem muszáj erre váltanod, Windows 10-zel is remekül elboldogulhatsz - sőt, vannak konfigurációk, amiknél ez az egyetlen lehetőség.

A Keysfan Winter Sale leárazása során olcsón juthatsz legális Windowshoz és Office-hoz, és minél többet veszel, annál jobban járhatsz.

Hirdetés

50% kedvezmény legális Windows operációs rendszerre (kuponkód: BKS50)

Ha Word, PowerPoint, Excel és egyéb programokra is szükséged van, a Microsoft Office segíthet, ami szintén akciós a Keysfan Winter Sale keretében. Az Office 2021 Pro csak 27,67€, amivel több mint 90%-ot spórolhatsz a hivatalos árakhoz képest. Ha összeállsz a barátaiddal, még nagyobb kedvezményben lehet részed.

62% kedvezmény Microsoft Office-ra (kuponkód: BKS62)

Még több ajánlat: 62% kedvezmény Office-ra és csomagokar (kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény még több Windowsra (kuponkód: BKS50)

Még több  Windows >>

Az Ashampoo PDF Pro 3-ban minden megvan PDF-ek szerkesztéséhez, olyan könnyen alakíthatod őket, mintha Word dokumentumok lennének!

PC-s eszközök

Windows és Microsoft Office vállalkozásoknak.

Miért a Keysfan?

• Spórolj pénzt: Bármely Windows vagy Office változatot megszerezheted, és a legújabb szoftvereket és biztonsági frissítéseket élvezheted!

• Legális licenc: A Microsoft oldaláról töltöd le a szoftvert, aztán az aktivációs kóddal aktiválod. 100%-ig valódi, a Keysfan legális, garanciás licenceket kínál.

• 24/7 Ügyfélszolgálat: Bármit is vásárolsz a Keysfan oldalán, az ügyfélszolgálat készséggel segít.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)