Hirdetés

Indítsd az új évet legális Windows rendszerrel és Office programokkal!

|

2024-ben talán még több veszély leselkedik majd ránk, és még inkább szükségünk lesz arra, hogy gépünk megbízhatóan működjön.

Reméljük, az ünnepek alatt mindenki tudott időt szakítani a pihenésre és a játékra, és 2024-et felfrissülve kezdheti el, készen állva az új kihívásokra. Ha te is megspórolnád magadnak a PC-d okozta kellemetlenségeket, első lépésnek jó, ha a legfrissebb Windows-verziót használod, és Office-ból is legális fut. Most szerencsére nem kell sokat költened, mert itt a Keysfan 2024 New Year Sale, melynek keretében például a Microsoft Office Professional 2021 csak 27,75€, és egyszer kell érte ennyit kifizetned, utána korlátlanul használhatod a Wordöt, az Excelt, a PowerPointot, az Outlookot, a OneNote-ot, a Publishert, az Accesst, a Teamst és sok minden mást, kihasználva a felhő nyújtotta lehetőségeket.

Hirdetés

62% kedvezmény Microsoft Office-ra! (kuponkód: BKS62)

A Microsoft Windows 11 Professionalt most az újévi leárazásban akár 13,63€-ért megszerezheted, holott 199€-ért kapható egyébként. Ha a legjobb Windowst keresed hibrid munkához, a Windows 11 neked való. Használata könnyű, a biometrikus azonosítás biztonságos, és a Teams integrációja is gördülékeny.

50% kedvezmény eredeti Windowsra! (kuponkód: BKS50)

Vásárolj többet és spórolj többet a 62%-os akciós csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)