Hirdetés

Lootesővel ünnepeljük a FIFA 23 közelgő megjelenését

|

A Konzolvilág ismét rátok borít egy kisebb kosárnyi ajándékot, melyekért csak néznetek kell a FIFA 23-as streamünket, és helyesen válaszolni az ott feltett kérdésekre.

Az elmúlt hónapokban többször is előfordult már, hogy a Konzolvilággal együttműködve olyan livestreamekkel jelentkeztünk, melyek során betáraztunk pár kvízkérdést, a leggyorsabb helyesen válaszoló nézők pedig értékes loottal lettek gazdagabbak. Ezen a héten ismételten eljön egy ilyen alkalom.

Most kifejezetten a FIFA 23 közelgő megjelenése kapcsán érkezik a legújabb, ajándékokkal megtömött adás, egészen pontosan szeptember 29-én, vagyis csütörtökön, 16 órakor kezdünk majd a megszokott helyen, vagyis a GameStar Hungary YouTube-csatornáján. Az élő adás előreláthatólag nagyjából két órán át tart majd, Kaci és EndreMan pedig mi mást, mint a FIFA 23-at pörgetik Xbox Series X-en ezen idő alatt.

Hirdetés

Ezen idő alatt pedig a megszokott módon történik majd a lootszórás: összesen 20 darab 5000 forintos Konzolvilág ajándékutalvány keresi boldog gazdáját digitális kód formájában. Az utalványokat természetesen bármire felhasználhatjátok a Konzolvilág üzleteinek kínálatából, vásárolhattok játékokat, perifériákat, társast, vagy akár pont a FIFA 23 árába is beszámíttathatjátok. 

Ha be szeretnétek nevezni az ajándékutalványok egyikére, akkor nincs más dolgotok, mint helyesen és gyorsan felelni az adás során feltett kérdésekre. Összesen négy kérdést dobnak majd be a srácok, a megfejtéseket pedig a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre kell elküldeni (a helyes választ mindig az e-mail tárgyába írjátok be). Minden kérdésnél a leggyorsabb öt válaszadónak jár majd az ajándékutalvány. Véssétek fel a naptárba a pontos csütörtöki kezdést, erről tényleg kár lenne lecsúszni!

A Konzolvilágnál most akár FIFA 23-mal egybecsomagolt Xbox Series S konzolokat is vásárolhattok a készlet erejéig, az előrendelés már most elindult, tovább információkat ezen a linken találtok a pakkról. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)