Hirdetés

Szerezz olcsón eredeti Windowst és Office-t ezzel az akcióval!

|

A Keysfan Black Friday leárazásában még ajándék is jár vásárlásod mellé!

Megértjük, ha a gazdasági helyzet miatt most inkább nem szeretnél tízezreket kiadni egy legális operációs rendszerért vagy irodai szoftvercsomagért, de szerencsére nem is kell ennyit költened, hiszen a Keysfan Black Friday Sale keretében a Microsoft által megjelölt át töredékéért juthatsz eredeti, folyamatosan frissülő, megbízható és biztonságos programokhoz!

Az éves leárazás során a Microsoft Office 2021 Pro például csak 25,25€-ba kerül, és jár mellé 7 napnyi iSlide Premium, ami segít, hogy a PowerPointban készült prezentációid jól mutassanak. Ha több Office 2021 Próra van szükséged, darabját már akár 13,65€-ért megszerezheted! Ne maradj le, nézz szét a Keysfan Black Friday ajánlatai között!

Hirdetés

A legalacsonyabb ár: Örökös Microsoft Office 2021 licenc csak 13,65€-ért! 

A Windows 10 Pro már 7,25€-ért kapható a Keysfan Black Friday Sale során. Minél többet vásárolsz, annál többet spórolhatsz, már akár 6,12€-ért is lehet legális Windowsod, és a Windows 11 Pro is csak 10,25€!

Eredeti Windows már 6,12€-tól

Még több verzió: 62% kedvezmény Office-ra és csomagokra (kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény még több Windowsra (kuponkód: BKS50)

Még több Windows >>

Nagy csomagok vállalkozásoknak: Windows és Microsoft Office

A Keysfannél emellett számos hasznos programot is találhatsz, köztük játékokkal, biztonsági szoftverekkel, videószerkesztőkkel, és egyebekkel. Pénztárcabarát áron lehet a tiéd az Ashampoo PDF Pro 3 vagy az IObit Driver Booster 9 Pro, egyebek mellett.

Hasznos programok

Miért a Keysfan?

• Spórolj pénzt: Bármely Windows vagy Office változatot megszerezheted, és a legújabb szoftvereket és biztonsági frissítéseket élvezheted!

• Legális licenc: A Microsoft oldaláról töltöd le a szoftvert, aztán az aktivációs kóddal aktiválod. 100%-ig valódi, a Keysfan legális, garanciás licenceket kínál.

• 24/7 Ügyfélszolgálat: Bármit is vásárolsz a Keysfan oldalán, az ügyfélszolgálat készséggel segít.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)