Hirdetés

Tojás helyett legális Windows és Office - ez a tökéletes húsvéti ajándék!

|

Szép a hímes tojás, de nem fut rajta a Doom, és a fájlszerkesztésben sem segít - nem úgy a Windows és az Office!

A PC-d felfrissítése mindig jó ötlet, különösen akkor, ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni a hardverből, és jelentősen javítanád a teljesítményét. Azon PC-felhasználóknak, akik szeretnék növelni számítógépük hatékonyságát, vétek lenne nem telepíteni a Windows 11 Pro-t, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek segítenek a produktivitás növelésében és az eszköz biztonságának fokozásában.

Az operációs rendszer frissítése általában nem olcsó, de itt egy jó lehetőség a Keysfan Easter Sales keretében: mától 13,25€-ért (199€ helyett) szerezheted be a Microsoft Windows 11 Professional élethosszig tartó licencét. A rendszer modern szakemberek számára készült, gyors és intuitív, és olyan mesterséges intelligenciás szolgáltatással büszkélkedhet, mint a Windows Copilot digitális asszisztens, amely felgyorsítja a munkavégzést. Ha lelkes játékos vagy, értékelni fogod a DirectX 12 Ultimate-et, amely javítja a játékok futtatási minőségét, hogy még magával ragadóbb élményt nyújtsanak, valamint a 3D térbeli hangzást, amely valósághűbbé teszi a hangokat, bármit is játszol. Frissítsd fel géped ezzel az ajánlattal!

Hirdetés

Windows kulcsok már 6,8 €-tól!

A Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licence 25,25€-ért (299€ helyett) vásárolható most meg. A szoftvercsomag olyan elengedhetetlen alkalmazásokat kínál, mint a Word, az Excel, a PowerPoint vagy az Outlook, melyek számos munkát segítő funkcióval rendelkeznek. Csak egyszer kell fizetned, és örökre a tiéd.

Microsoft Office 2021 már 15€-tól

Vásárolj többet és spórolj többet a 62%-os akciós csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Sokra van szükséged? Vásárolj 50-es vagy 100-as csomagokat nagy kedvezménnyel!

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)