Hirdetés

Válts legális Windowsra és Office-ra most nagyon olcsón!

|

Itt az ideje, hogy mindig a legfrissebb szoftvereket használd játékhoz és munkához.

A legjobb operációs rendszert szeretnéd a PC-dre, de nem akarod kifizetni a kifejezetten magas árát? Nos, most itt a remek alkalom, hogy frissítsd Microsoft eszköztárad. A Keysfan elindította a Software Special Sale-t, ahol kedvezményes áron szerezheted be a Microsoft szoftverkulcsokat. A Microsoft Office Professional 2021 most kedvező áron, mindössze 27,75€-ért (egyébként 299€) kapható. Egyszeri befizetéssel élethosszig tartó hozzáférést kaphatsz a vezető irodai szoftverhez.

Nem számít, hogy mivel foglalkozol munkád során, a Microsoft Office Professional 2021 programmal mindenre felkészülhetsz. Hozzáférhetsz minden olyan alkalmazáshoz és eszközhöz, amelyre szükséged van az adatok elemzéséhez, fontos információk prezentálásához, a kollégákkal való kommunikációhoz és még sok máshoz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, optimalizáld munkádat és racionalizáld termelékenységed - szerezd meg az Office 2021-et a Keysfan-tól még ma!

Hirdetés

62% kedvezmény Microsoft Office-ra (kuponkód: BKS62)

A Windows 11 Professional örökös licence csak 13,63€ a különleges leárazás során. Akár kreatív alkotó, irodai szakember, diák vagy akár játékos vagy, neked is előnyös lehet, ha a Windows 11 Pro rendszerrel frissíted számítógéped. A Windows 11 Pro támogatja a DirectX 12 Ultimate-et a grafika feljavításához, és a hardverkompatibilitást is javítja. A Windows 11 Pro-val telepített számítógépekben akár 2 TB RAM és két, legfeljebb 128 magos CPU is dolgozhat. Frissítsd fel számítógéped szoftveresen is!

50% kedvezmény Windows operációs rendszerre (kuponkód: BKS50)

Vásárolj többet és spórolj többet a 62%-os akciós csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Sokra van szükséged? Vásárolj 50-es vagy 100-as csomagokat nagy kedvezménnyel!

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)