Hirdetés

Válts most olcsón legális Windowsra, hogy minden játékból a maximumot hozhasd ki!

|

A Microsoft folyamatosan alakítja a Windowst, hogy az új játékok se okozzanak gondot az operációs rendszernek.

Akár munkára, akár játékra használod a PC-det, kevésbé erőforrásigényes vagy összetett feladatokat végzel vele, mindenképp érdemes frissen tartanod mind az operációs rendszert, mind az irodai programcsomagodat, hiszen csak így hozhatod ki a hardverből a legtöbbet, így érheted el a legfontosabb kényelmi funkciókat dokumentumszerkesztés, táblázatkezelés vagy prezentációkészítés közben. A Word, az Excel és a PowerPoint a legelterjedtebb irodai alkalmazások, de 439,99 dollárnak megfelelő összeget fizetni kevesen tudnak érte.

A Keysfan Summer Sale során viszont ennek töredékéért szerezhetsz legális Office 2021 Professional Plust (25,25€), és ha több gépre is telepítenéd, vagy barátaiddal együtt vennéd, ott az Office 2021 5 PC csomag, amiért gépenként 13,65€-t kell fizetned. Az Office 2021 Home and Business a Mac-felhasználóknak is elérhető 28,99€-ért, a Windows 10 Professional pedig 7,25€-s árával nem terheli meg a költségvetést.

Hirdetés

Csak korlátozott ideig! Microsoft termékek örökös licenccel 7€-ért!

A többkulcsos csomagokkal még jobban járhatsz. Többet kapsz kevesebb pénzért!

Vásárolj többet és spórolj többet a költséghatékony csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)