Szavazz: szerinted melyik a legjobb Star Wars film?

|

Az Obi-Wan Kenobiként visszatérő Ewan McGregor mondott egy érdekeset, mi pedig akkor most a GameStar olvasóival mondatjuk ki a végső szót.

Nehéz ma már a generációkon átívelő Star Wars élményt elemezni, ez nagyrészt annak is köszönhető, hogy a Disney tényleg kifacsarta Lucas világából az életerőt, és most már igazából csak a streamingre érkező sorozatok tartják meg több-kevesebb sikerrel az Erőt az egyszeri rajongóban. Ezzel együtt nyilvánvaló, hogy mindenkinek van egy kedvenc pillanata, ami a messzi-messzi galaxishoz kötötte valamilyen formában.

A napokban Ewan McGregor (talán kicsit hazabeszélve) azt mondta, hogy az emberek sokkal elfogadóbbak már az előzménytrilógiát illetően, talán főképp azok, akik gyakorlatilag ezeken a filmeken nőttek fel, és ugyanolyan nosztalgiával tölti el őket az Anakin sztori, mint az idősebb generációkat Luke története. 

Adódik a kérdés, hogy vajon a fiatalabbak az új trilógiát és a spin-off filmeket ugyanúgy tudják-e szeretni (sokunk szerint ez nem lesz túl könnyű feladat), de úgy gondoltuk, inkább ti mondjátok meg, melyik film érdemli meg a "legkedvesebb" jelzőt. Szavazzatok, és persze kommentben jöhet az indoklás is!

Ha pedig szeretnéd a teljes Star Wars kánon történetet feleleveníteni, akkor segítünk:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)