Szavazz: szerinted melyik volt az eddigi legjobb Resident Evil adaptáció?

|

A netflixes Resident Evil-sorozat kaszája után adja magát a kérdés.

A Netflix nem rendelte meg az új Resident Evil-sorozat második évadát, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a streaming platform elkaszálta a 2022-es adaptációt. Ez annak tükrében nem csoda, hogy az új szériát a nézők sem szerették különösebben, és a kritikusok nem nyilatkoztak róla fényesen - nyilván a Netflixet csak az előbbi érdekli, ők mindig kizárólag a nézettség alapján döntenek.

Egy igazán kiváló Resident Evil adaptáció még mindig várat magára, de a múltban már kaptunk annyiféle filmet, sorozatot, sőt még regényt is, hogy épp itt az ideje felállítani közöttük egy rangsort. Ez lesz most a ti feladatotok.

A szavazás végtelenül egyszerű, arra az adaptációra kell böknötök, ami a ti személyes kedvencetek, legyen az akár az új sorozat, akár a Milla Jovovich-féle filmek garmadája, akár a 2021-es A kaptár - Raccoon City visszavár, akár az animációs filmek (Degeneration, Damnation, Vendetta és Infinite Darkness), akár Stephani Danielle Perry regényei. 

Lent a kommentek között persze jöhetnek a hosszabb, kifejtős válaszok is!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)