Szavazz: szerinted melyik volt február legjobb játéka?

|

Mozgalmas hónap van mögöttünk, ideje megszavazni február legjobb játékát.

Ismét búcsút intettünk egy hónapnak, lélekben már a márciusi megjelenésekre készülünk, de előtte még tekintsünk vissza egy pillanatra, és ejtsük meg azt a szeánszot, mely minden hófordulón esedékes. Igen, a szokásos szavazásra gondolok, melyen dönthettek arról, mi volt február leginkább kiemelkedő videojátékos megjelenése.

A nagyobb címeket kigyűjtöttük, de természetesen most is él a "más, megírom kommentben" opció. A legnagyobb esélyesek, vagyis az Elden Ring, a Horizon Forbidden West és a Dying Light 2 Stay Human mellett még nem kevés cím fért fel az alábbi listára.

Ha pedig már túl vagytok a szavazáson, lent a kommentek között bátran jöhetnek a hosszabb, kifejtős vélemények is, meséljetek arról, hogy mit szeretettetek legjobban februárban, illetve arról is, hogy mit nyúztok most épp gőzerővel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)