Hirdetés

A Life is Strange alkotóinak új játékában ismét tinilányoké a főszerep

|

Négy barátnő, két idősík és egy titok, ami örökre összekapcsolja őket, ez a Lost Records: Bloom & Rage.

Hirdetés

Nemcsak a párizsi stúdiójában dolgozó fejlesztők létszámát bővítette a Don't Nod az elmúlt években, de egy új stúdiót is nyitott Montrealban, ezek az erőfeszítések pedig lehetővé tették, hogy képessé váljon párhuzamosan több projektet is futtatni, valamint némelyik játékát saját maga adja ki, sőt akár mások alkotásait is felkarolja. Mindez persze aligha valósulhatott volna meg ilyen hamar, ha nincs a Tencent, amely 30 millió dollárt invesztált a cégbe, amiért csupán a részesedés 42 százalékáért kérte, és egy helyet az igazgatótanácsban.

A megnövelt kapacitás eredményeként idén két játékkal jelentkezett a Don't Nod, a Harmony: The Fall of Reverie-vel, valamint a Jusanttel, és jövőre ugyancsak két címre számíthatunk. Az akció-szerepjátékok táborát erősítő Banishers: Ghosts of New Eden 2024. február 13-án debütál, a The Game Awards 2023-on beharangozott Lost Records: Bloom & Rage azonban csak később, az év vége felé érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a montreali stúdióban készülő kalandjátékkal a Don't Nod visszatér a Life is Strange formulájához. A történet 1995-ben veszi kezdetét, négy elválaszthatatlan jóbarát, Swann, Nora, Autumn és Kat élete legjobb nyári szünetére készül, és kezdetben valóban minden csodásan halad, ám történik valami - ezt a bejelentést kísérő trailer nem mutatja meg - aminek következtében fogadalmat kötnek, hogy soha többé nem beszélnek egymással. 27 évvel később azonban a sors újra összehozza őket, hogy szembenézzenek a mélyen eltemetett titokkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)