Hirdetés

Az Istencsászár szerelmére, miért késik ilyen sokat a legjobban várt Warhammer 40,000 játék?

|

Hetekkel a halasztás után bejelentették a Warhammer 40,000: Space Marine 2 megjelenési dátumát. Nem örülünk.

Hirdetés

Már azelőtt sem volt apró, hogy az Embracer Group felvásárolta volna, ám mióta köré csoportosított egy sor másik formációt a 3D Realmstől a 4A Gamesen, a Digic Picturesön és a Tripwire Interactive-on át a Zen Studiosig, gigantikusra nőtt.

Jelenleg is számos projekt formálódik a szárnyai alatt, például a John Carpenter nevével fémjelzett Toxic Commando, az alig néhány órája leleplezett Jurassic Park Survivor, a bizonytalan helyzetű Star Wars: Knights of the Old Republic remake, valamint a 2011-es Warhammer 40,000: Space Marine folytatása.

Nemrég még úgy volt, hogy ezen a télen lát majd napvilágot az opcionális kooperatív móddal felvértezett (ha egyedül játszunk, az MI irányítja a társainkat) Warhammer 40,000: Space Marine 2. November végén azonban egyértelművé tette a játék kiadását intéző Focus Entertainment, hogy egy ebből nem lesz semmi, több időt igényel a projekt, sokkal többet.

Hirdetés

Ígéretének megfelelően a hajnali órákban lezajlott The Game Awards 2023 keretében rántotta le a leplet a most már remélhetőleg végleges megjelenés dátumról, ami - talán jobb, ha előtte leültök - 2024. szeptember 9-e. Magyarán leghamarabb kilenc hónap múlva ölthetjük magunkra Clive Standen (Vikingek) által szinkronizált Titus hadnagy páncélját, hogy tiranidák és káoszhívek seregeit kaszaboljuk le az Istencsászár nevében.

Mit szóltok a hírhez? És hogy tetszik az előzetes?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)