Hirdetés

Bejelentették a Horizon Forbidden West első DLC-jét, indulunk Los Angelesbe

|

A Burning Shores megjelenésére nem kell sokat várniuk a Horizon rajongóknak.

Hirdetés

Az Elden Ring megjelenése kicsit elterelte a figyelmet a Guerrilla Games újdonságáról, pedig a Horizon Forbidden West minden tekintetben rá tudott licitálni az elődjére, Aloy-t minden eddiginél látványosabban, részletesebben, változatosabb módon terelgethettük. 

Az elmúlt napokban az iparági bennfenteseknek köszönhetően már előre kiszivárgott, hogy a The Game Awards 2022 során a Sony meg fogja nekünk mutatni, hová visz a Guerrilla idei játékának legelső DLC-je, és beigazolódtak a pletykák, valóban helyet szorítottak az új Horizon-tartalmaknak. 

Hirdetés

A Burning Shores névre keresztelt csomagban Aloy egy baljós fenyegetést üldöz Los Angeles vadonjában, amely ezer veszélyt rejteget azok számára, akik beteszik a lábukat a területre. Kapunk új karaktereket és ellenfeleket is, és ha már LA-ben járunk, természetesen nem maradhatott ki a Hollywoodra való utalás sem, de a többit fedezzétek fel ti: 

A Horizon Forbidden West - Burning Shores DLC megjelenési dátuma sem titok többé, 2023. április 19-én fog megérkezni, de a beharangozó videó alapján ezt a PS4-tulajok már nem fogják megkapni, csak azok, akik PlayStation 5-tel rendelkeznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)