Hirdetés

Bemutatkozott a BioShock alkotójának új játéka, okkal gondolnád, hogy ez a BioShock 4

|

A Judas akár a széria folytatása is lehetne, az előző játékok hangulatát abszolút hozza.

Hirdetés

Csak titokban reménykedtünk benne, hogy a The Game Awards 2022 során többet is meg fogunk tudni a következő BioShock játékból, aztán amikor a Geoff Keighley által lelkesen beharangozott trailer elindult és felbukkant a felirat, hogy a BioShock alkotójától, akkor bebizonyosodott, hogy ebbéli vágyunk nem fog teljesülni, viszont megismertünk egy olyan projektet, ami akár a következő BioShock is lehetne.

A Judas mögött az a Ken Levine áll, akinek Rapture világát is köszönhetjük, és végre készen állt arra az új stúdiója, a Ghost Story Games élén, hogy leleplezze, min dolgoznak évek óta. 

Hirdetés

A Judas egy egyjátékos élményre építő, narratív FPS lesz, amelynek középpontjában egy széteső űrhajó áll, és a cél egy menekülési terv összehozása. Mi irányítjuk a titokzatos címszereplőt, a túlélés egyetlen reménye pedig az lesz, hogy szövetségeket kössünk vagy éppen hagyjunk felbomlani. Együtt dolgozunk másokkal, hogy helyrehozzunk mindent vagy hagyjuk elenyészni? Sok még a kérdés a játék körül, de az alább trailer nagyon hangulatos, le sem tagadhatná Ken Levine stílusát. 

A Judas PC-re (Epic Games Store, Steam), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor. Mi mindenesetre izgatottan várjuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)