Hirdetés

Bemutatkozott a Monster Hunter Wilds, végre beköszön a széria erre a generációra is

|

A Capcom is meglátogatta a The Game Awards 2023 színpadát, és egy izgalmas, új bejelentést és trailert hozott a szörnyvadász franchise rajongóinak.

Hirdetés

A legutóbbi Monster Hunter a 2021-es Rise volt, ami elsődlegesen a Nintendo Switchre készült. A játék portjai ugyan 2 évvel később befutottak, de azok nem pörgették halálra a konzolokat, és az újabb PC-ket. Hamarosan érkezik viszont a Monster Hunter Wilds, ami majd pótolja az előző rész látványbeli hiányosságait. A játékot maga Ryozo Tsujimoto, a széria producere jelentette be a The Game Awards 2023 színpadán. A showra a Capcom képviselője csak egy rövid ízelítőt hozott, ami megmutatta a ránk váró világ egy darabkáját és a szörnyek némelyikét. A körítés hibátlan, és láthatóan kihasználja a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S lehetőségeit, szemrevaló alkotásnak ígérkezik.

Hirdetés

Nézzétek meg gyorsan a trailert, ha eddig még nem volt meg:

A játékmenetet érintő részletekről 2024 nyarán mesélnek majd a fejlesztők, addig ennyivel kell beérnünk. Ami a megjelenést illeti, Tsujimoto 2025-öt ígért nekünk, így aki attól tartott, hogy nem lesz ideje befejezni a Rise és kiegészítőjének vadászatait, az most megnyugodhat.

A Monster Hunter Wilds PC-s változata egyébként egyszerre érkezik majd a PS5-ös és Xbox Series X/S kiadásokkal, manapság már ez is ritka kincs az iparban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)