Hirdetés

Brutalitást és elképesztő látványt ígér a Senua’s Saga: Hellblade II új trailere

|

A Ninja Theory újfent megmutatta a következő nagy dobását, viszont nem teljes az örömünk.

Hirdetés

Legutóbb a nyári Xbox Games Showcase során hallhattunk a 2017-es Hellblade Senua's Sacrifice folytatásáról, amely először 2021-ben mutatta meg magát. Azóta már több alkalommal is prezentálta nekünk a Ninja Theory, hogy sikerült szintet lépniük, viszont hiába az elképesztő előzetesek, valamivel még adósunk maradt a csapat: a megjelenési dátummal. 

Mivel az Xbox Games Studios egyik legerősebb saját gyártású címéről van szó, ezért érthető, hogy a rajongó ki vannak éhezve rá, és mivel a zöldek nagy bejelentéseket, erősebb jelenlétet ígértek a The Game Awardsra, reménykedtünk benne, hogy a Ninja Theory végre színt vall. 

Hirdetés

A Senua's Saga: Hellblade 2 valóban felbukkant az idei TGA műsorában: a zenéért felelős Heilung felkonferálásával ismételten kaptunk egy minden tekintetben lenyűgöző kedvcsinálót, amiben jelen van a brutalitás, a nagybetűs atmoszféra és a profi hangok is (érdemes fülessel nézni, ha tehetitek), két és fél perces élmény volt a javából... csakhogy a végén továbbra sem jelent meg egy konkrét dátum, egyedül annyit tudni, hogy 2024-ben számíthatunk rá. 

Talán majd a következő Summer Game Festen kiderül, hogy pontosan mikor. Ti mennyire várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)