Hirdetés

The Game Awards 2018 - jön a felújított Crash Team Racing

|

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerén felbuzdulva az Activision kiadja a közel húszéves versenyjáték felújított változatát is.

Hirdetés

Minden várakozást felülmúlt a Crash Bandicoot remaster gyűjtemény, elképesztő mértékben fogyott, és valószínűleg részben ennek köszönhető a Spyro Reignited Trilogy megjelenése is.

Hirdetés

A Vicarious Visions gondosan ápolgatta a játékokat, és remélhetőleg a Beenox is hasonló odafigyeléssel nyúl a Crash Team Racinghez, melynek felújított változata, a Crash Team Racing Nitro-Fueled 2019. június 21-én jelenik meg PlayStation 4-re, Nintendo Switchre és Xbox One-ra. A nulláról építették újra, ami azonnal látszik rajta, és miközben igyekeztek hűek maradni az eredeti játékhoz, jelentősen javítottak a látványon, a kameramozgáson, az animációkon, és új funkciókat is bevezettek, mint az online játék lehetősége. További leleplezésekre is számíthatunk.

Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)