Hirdetés

Elképesztő arcmozgás lesz Kojima új játékában, az OD-ben

|

Bemutatkozott az Xbox Game Studios-szal együttműködésben fejlesztett játék... egy nagyon kis része.

Hirdetés

Kojima nem arról ismert, hogy nyíltan kommunikál és részletesen bemutatja játékait azok megjelenése előtt, így nem vártuk, hogy amikor a The Game Awards során, hosszas, látványos felvezetést követően a színpadra lépett, sokat mond majd akár a már korábban bejelentett Death Stranding 2-ről, akár arról az új játékról, amiről eddig csak pletykákat hallottunk.

Az OD-ről megtudtunk ezt-azt, de még mindig nem eleget - ugyanakkor már ez is elég volt ahhoz, hogy izgalomba jöjjünk.

Hirdetés

Az előzetesben Sophia Lillis, Hunter Schafer és Udo Kier lenyűgözően élethű digitális másai mondták el ugyanazt a mondatot, majd láthattunk egy megijedést. Ezt követően Jordan Peele is megjelent, aki az utóbbi néhány évben egész jó horrorokkal jelentkezett - mivel az OD is egy horror lesz, jól jön majd a segítsége.

A játék az Xbox Game Studiossal együttműködésben készül, nem tudjuk még, pontosan mely platformokra, de feltehetően Xbox Series X|S-t és PC-t céloznak meg. Állítólag vegyíti majd a játékok és más formátumok világát, de részletekre még várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)