Hirdetés

Élvezetes lesz kiiktatni a szuperhősöket a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben

|

Legalábbis ezt ígéri a Rocksteady Studios legújabb videója, amit a The Game Awardson prezentáltak.

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League lesz a Batman: Arkham-játékokat fejlesztő Rocksteady első DC-játéka, amelyiknek nem a Denevérember a főszereplője, ráadásul live service alapokra épül. Noha a képregényekből és a filmekből ismert karakterei eléggé stílusosak ahhoz, hogy a játékosok kíváncsiak legyenek a sztorira, a csapat az eddigi munkáihoz képest egy szokatlanul színes és pörgős játékmenetet képzelt el, amely a visszajelzések alapján sokaknak nem fekszik. 

A fejlesztők dolgát ráadásul szivárgások is nehezítették, szóval nincsenek egyszerű helyzetben, de innen szép nyerni, aminek a The Game Awardson bemutatott trailer adhatja meg a löketet. 

Hirdetés

Az egyedül is játszható, de alapvetően kooperatív élménynek szánt TPS-ben Harley Quinn, Deadshoot, Captain Boomerang és King Shark irányításával kell levadásznunk egyenként Az Igazság Ligája gonosszá váló tagjait, és mindegyikhez más-más megközelítésre lesz szükség. Nézzétek meg alább magyar felirattal, hogy milyen lesz összecsapni Supermannel, Batmannel és a többiekkel: 

Ha minden jól megy, akkor 2024. február 2-től már játszhatjuk is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)