Hirdetés

Érdemes lesz becsekkolni az idei The Game Awardsra, ismét ingyen szórják majd a Steam Deckeket

|

Ráadásul a lehetőség Magyarországon tartózkodók számára is él, mi is lecsaphatunk egyre, ha szerencsések vagyunk.

Hirdetés

Vészesen közeleg az év egyik legjobban várt gaming eseménye, a Geoff Keighley által szervezett és vezetett The Game Awards, ahol nem csak a kiosztott díjak miatt, hanem a nagy leleplezések és bejelentések miatt is izgulhatunk majd. Noha ahogyan az a kezdés előtt lenni szokott, egy exkluzív játék már most kiszivárgott, amit az Xbox fog leleplezni az idei gálán, még így is bőven érdemes lesz majd élőben követni a történéseket.

Már csak azért is, mert Keighley jelezte, hogy a 2023-as The Game Awards alatt 100 darab 1TB-os OLED-es Steam Deck talál majd gazdára azok között, akik élőben követik az eseményt. Várható volt ezzel kapcsolatban valami, hiszen már tavaly is igen szép számú Decket osztottak ki a nézők között.

Hirdetés

Ráadásul ismét örülhetünk, hiszen a szabályzat szerint Magyarországról is részt vehetünk a buliban, így minden esélyünk megvan arra, hogy egy Steam Deckkel gazdagodva álljunk fel az idei esemény elől. Nem is kell majd különösebben megszakadnunk, ugyanis néhány egyszerű lépés elegendő lesz ahhoz, hogy bekerüljünk a kalapba.

Nem kell mást tennünk, mint a The Game Awards nyitóeseményének az időtartama alatt, egészen pontosan hajnali fél kettő és hajnali öt között ellátogatni a Gleam.io oldalára, ahol regisztrálhatunk a promócióra.

Már csak emiatt is érdemes lesz fennmaradni és kivárni az év utolsó nagy gaming eseményét. Egyébként nem is kell olyan sokat várnunk, hiszen a show pár órán belül, magyar idő szerint egészen pontosan hajnal fél 2-kor veszi majd kezdetét, alább követhetitek velünk együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)