Hirdetés

Hajnalban jön a The Game Awards livestream - kövesd az élő közvetítést velünk együtt!

|

Ha holnap nincs fontos dolgod, csatlakozz hozzánk a The Game Awards hajnali fél 2-kor induló élő közvetítésére!

Hirdetés

Sajnos Geoff Keighley és csapata számára nem az a legfontosabb, hogy az európai játékosok is élőben követhessék a The Game Awards műsorát: sajnos ahogy minden évben, úgy most is péntek hajnalban zajlik majd a várhatóan 3,5 órán át tartó show, melynek keretében fontos bejelentésekre is sor kerül az év legjobb játékainak kihirdetése mellett.

Mi mindenesetre figyelni fogunk, és ha te is ezt tervezed, feltétlenül csatlakozz hozzánk: december 8. 1:30-tól egészen 5:00-ig élőben vár titeket Kaci YouTube csatornánkon!

Hirdetés

Amennyiben inkább az alvást választod, nem baj: reggelre a hírek mellett egy kimerítő összefoglaló is vár majd téged, így indulás után azonnal felzárkózhatsz a bejelentésekből. 

Ha más élő közvetítéseinkről sem szeretnél lemaradni, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig támogatnál minket, azt csatornataggá válással tudod megtenni a legkönnyebben, amit mi színvonalas tartalmakkal hálálunk meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)