Hirdetés

The Game Awards 2015 - jön az új Halo 5: Guardians DLC

|

A Cartographer's Gift rengeteg új tartalommal dobja majd fel a Halo 5 multiját, és túl sokat nem is kell majd várni rá.

Hirdetés

A hajnalban lezajlott The Game Awards alatt a Microsoft és a 343 Industries is felállt a színpadra, hogy elmeséljék mi mindent tartalmaz majd a következő Halo 5: Guardians kiegészítésük. A Cartographer's Gift szintén egy ingyenesen letölthető DLC lesz majd, és rengeteg újdonságot hoz.

Ott kezdődik a buli, hogy a csomaggal végre befut a régóta várt Forge mód, és rengeteg új Req is. Ha ez még nem lenne elég, akkor az Arena és Warzone módokhoz is kapunk néhány új térképet, hogy ne unjuk meg a határtalan öldöklését. Ennél többet már csak akkor fogunk megtudni a DLC-ről, amikor majd megjelenik, ami nincs is már olyan messze.

A Cartographer's Gift szorosan követi a novemberi The Battle of Shadow and Light kiegészítést. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de ha a 343 tartja a tempót, akkor a következő hetekben már ki is próbálhatjuk majd az újdonságokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)