Hirdetés

Idén is lesz The Game Awards, íme az első részletek

|

Újfent ütős bejelentésekkel és látványos trailerekkel zárhatjuk az évet.

Hirdetés

Sok kellemes emlék fűződik a The Game Awardshoz, Geoff Keighley szerelemprojektjéhez, amely mindig számos meglepetést tartogat a nézőknek (ki ne emlékezne a Konaminak szánt beszólásra vagy éppen a Kratost megszólaltató színész "Read it boy"-megyilvánulására?).

De a TGA nemcsak emlékezetes pillanatokat, hanem bejelentéseket és előzeteseket is tartogat évről évre a számunkra, így nem meglepő, hogy tavaly nézettségi rekordot döntött a díjátadó. 

Hirdetés

Közeleg 2021 vége, így Geoff Keighley közleményben erősítette meg, hogy idén is lesz The Game Awards, méghozzá december 9-én, csütörtökön, élőben a Los Angeles-i Microsoft Theaterből. 

A műsorvezető természetesen ismételten Keighley lesz, aki már nagyon izgatott amiatt, hogy egy speciális este erejéig a videojátékok múltját, jelenét és jövőjét ünnepelhetik ezen az eseményen, amely ismét világpremiereket, bejelentéseket és persze zenei előadásokat (Lorne Balfe és a The Game Awards Orchestra már biztosan ott lesznek) vonultat majd fel. Ezúttal élő közönséget is várnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)