Hirdetés

Itt nézheted élőben a The Game Awards műsorát

|

Tarts velünk, és kövesd te is élőben a legrangosabb játékipari díjátadó izgalmas bejelentéseit!

Hirdetés

Ahogy tavaly, úgy idén is többnyire megtartották azt a jó szokásukat a nagy konzolgyártók és kiadók, hogy olyan időpontra tegyék műsoraikat, amelyek miatt nem kényszerülnek éjszakázásra az európai nézők, és ezért nem is lehetünk elég hálásak. Aludni ugyanis jó. Geoff Keighley azonban megint úgy döntött, hogy kapcsoljunk csak szépen bagoly üzemmódba, amennyiben élőben szeretnénk átélni a borzongást, amit egy-egy világpremier okozhat.

Magyar idő szerint pénteken hajnali fél kettőkor kezdődik a 2021-es The Game Awards livestreamje, minek keretében számos kategóriában hirdetnek majd győztest, és természetesen megnevezik az év játékát is. De ha őszinték akarunk lenni, a trófeák átadásánál és a köszönőbeszédeknél jobban izgatnak bennünket a már hagyománnyá vált nagy leleplezések. Az egyikre például már két és fél éve készülnek a szervezők.

Hirdetés

A YouTube-tól a Twitchen és a Facebookon át a TikTokig számos csatornát választhattok arra, hogy élőben kövessétek nyomon a műsort, amelynek bizonyos részletei már kiszivárogtak, másokat maguk a szervezők osztottak meg a nyilvánossággal. Keighley 4-5 Elden Ring kaliberű bejelentés ígéretével vesz rá minket az éjszakázásra, és összesen mintegy 40-50 játék teszi majd tiszteletét valamilyen formában. Minden bizonnyal azért nem kaptunk kőbe vésett számokat, mert az utolsó pillanatban is légy kerülhet a levesbe, előre nem látható okokból visszavonulót fújhat valamelyik résztvevő.

Néhány kiadó és fejlesztő már korábban világgá kürtölte, hogy ő bizony ott lesz, és visz is majd valami izgalmasat. A Saber Interactive mindjárt több játékot is bemutat, de láthatjuk majd a Halo sorozat előzetesét, megtudjuk, milyen címek csatlakoznak még jövőre a Game Passhoz, és azt is pletykálják, hogy a Microsoft mutathat valamit a Hellblade 2-ből, illetve az Avowed című szerepjátékból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyanitt fog bemutatkozni az Unreal Engine 5-ös The Matrix Awakens, csendül fel az Arcane dala Sting előadásában, és a műsor egy pontján Sonic is átsuhan majd a színpadon. Az sem kizárható továbbá, hogy a The Game Awards során leplezik le a BioShock 4-et és a 2017-es Prey folytatását.

Természetesen élőben figyeljük majd mi is a történéseket, és mindenről beszámolunk nektek a hajnali órákban, sorra kúsznak fel a trailerek a YouTube-csatornánkra, és kerülnek ki a hírek a GameStar Online-ra. Ha netán mégis inkább az alvást választanátok, reggel megtaláltok majd minden fontosat itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)