Hirdetés

Megerősítik a színpad védelmét a The Game Awardson, hogy ne rohangáljanak be mindenféle emberek

|

Miután Geoff Keighley két rendezvényén is troll szaladt a színpadra, idén igyekeznek többet tenni a műsorvezető és az esemény biztonságáért.

Hirdetés

Emlékezetes pillanat volt a 2022-es The Game Awards vége felé, amikor egy fiatal fiú felsétált a színpadra az Elden Ringnek megítélt Év játéka díjat átvenni készülő delegációval, majd a díjat "református ortodox rabbijának, Bill Clintonnak" ajánlotta.

A kölni gamescom nyitóeseményén, az Opening Night Live-on is hasonló dolog szakította meg a műsort: ott egy olyan, német férfi ment oda Keighley-hez, aki többször is felbukkant élő tévéműsorokban, arról érdeklődve, hogy a Grand Theft Auto sorozat következő részéről mikor tudhat meg új infókat.

Hirdetés

Ha rendes biztonsági szolgálat lett volna bármelyik rendezvényen, ez nem történhetett volna meg. Ezt felismerték a The Game Awards szervezői is, így Keighley egy twitches livestream során elmondta, idén komolyabb biztonsági intézkedéseket léptetnek életbe.

"Nem akarunk erről nyilvánosan túl sokat beszélni, mert mégis csak a biztonságról van szó. Vannak terveink, és megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy én biztonságban legyek, ahogy mindenki más is, aki a műsort nézi, a közönség, a résztvevők, mindenki. Határozottan gondolunk erre. Értékeljük az aggodalmat. Higgyétek el, ez kiemelten fontos számunkra, de közben persze egy remek műsort szeretnénk összehozni, ahol a játékokat, a játékok iránti szeretetünket ünnepeljük, úgyhogy ezt is fontos szem előtt tartani."

Az idei The Game Awards december 8-án hajnalban lesz, reméljük, simán megy majd minden, és kiderül, az idei év kiváló játékai közül melyeket tartja a szakma és a közönség az abszolút legjobbaknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)