Hirdetés

Megvan a The Game Awards közönségdíjának nyertese

|

Egy olyan játék kapta a legtöbb szavazatot, amelyiket egyetlen kategóriában sem jelöltek.

Hirdetés

Még el sem kezdődött a 2021-es The Game Awards, de már ki is hirdették az első győztest a közönség szavazatai alapján. Három körös versenyt futottak a játékok ezért a címért, amelyben kezdettől fogva a Halo Infinite vezetett. A 343 Industries nagy áldozatok árán elkészült lövöldéje egyszerűen túl későn jelent meg ahhoz, hogy felkerülhessen a jelöltek listájára, emiatt csupán akkor teremhetett számára babér az idei TGA-n, ha a rajongói lelkesebbnek bizonyulnak más játékok rajongóinál.

Ne legyenek illúzióink, a közönségszavazatok mindig is erről szóltak, nem többről is nem is kevesebbről. Nem számít, hogy az adott játék milyen kvalitásokkal bír, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Halo Infinite-nek nincs oka szégyenkezni.

Hirdetés

Az nem tudjuk, hogy jövőre számításba veszi-e a Halo Infinit-et Geoff Keighley csapata, de ha esetleg nem tenné, akkor is vigasztalódhat a 343 Industries és az Xbox Game Studios a közönségdíjjal, mivel olyan címeket sikerült megelőznie, mint a Forza Horizon 5, az It Takes Two, a Marvel's Guardians of the Galaxy, a Metroid Dread, a Psychonauts 2, a Ratchet & Clank: Rift Apart és a Resident Evil Village.

Miután élőben követjük a The Game Awards műsorát, a további díjazottakról és az izgalmasnak ígérkező bejelentésekről is be fogunk számolni. Várhatóan négy-öt olyan világpremierre is sor kerül, amelyek akkorát szólnak majd, mint az Elden Ring bemutatkozása. Legalábbis ezt ígérték előzetesen a szervezők.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)