Hirdetés

Nem biztos, hogy ezt a címet vártad a FromSoftware-től, de egy igazi klasszikus támad fel

|

Lehet, hogy nem mindenki fogja osztatlan örömmel fogja fogadni a FromSoftware következő dobását, de az Armored Core legújabb része azért figyelmet érdemel.

Hirdetés

A FromSoftware megnyerte a ma hajnali The Game Awardsot az Elden Ring "Év játéka" kitüntetésével, de persze nem hagyhatta el a színpadot valami izgalmas bejelentés nélkül. A Dark Soulsszal legendássá vált stúdió visszatér a gyökereihez, és elhozza az Armored Core széria következő darabját.

Az Armored Core egy sci-fi sorozat, amiben hatalmas gépekkel harcolhattunk a saját hatalmas gépünk irányításával. A legutóbbi epizód 2012-ben, a Dark Souls után jelent meg, talán nem mindenkinek mond így annyit, de a szériának megvan a maga erős és kitartó rajongótábora, akiknek most biztosan szebb volt ez a szürke hajnal. 

Az Armored Core VI első trailere nem árul nagyon sokat a folytatásról, azt leszámítva, hogy itt is agyonlőhetünk majd a bolygó maradványai között tébláboló mechákat, de a hangulatteremtéshez már ez is elég nekünk.

Hirdetés

Íme mindez mozgásban:

Az Armored Core VI: Fire of Rubicon még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy 2023-ban fog befutni. A végén még előállhat az a helyzet, hogy a FromSoftware két egymás utáni évben viszi el a TGA legfontosabb díját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)