Hirdetés

The Game Awards 2015 - a te pénzedből készül a Psychonauts 2 (videó)

|

Évekig kérték a Double Fine-t, hogy készítse el a Psychonauts folytatását, a második részt pedig a The Game Awardson leplezte le Tim Schafer.

Hirdetés

Nem csak a stúdióóriások jelentettek be újdonságokat a 2015-ös The Game Awardson, hanem a szintén nem túl kicsi, de függetlenül dolgozó Double Fine is bedobott egy trailert (és egy bejelentést) a közösbe, amitől az állunkat kerestük a padlón.

Egy rajzfilmes trailerben láthattuk, hogy a mások fejében játszódó platformer hősei a Psychonauts 2-ben is egy olyan feladattal szembesülnek, amihez a legdurvábban felfegyverzett hadsereg sem elég, és persze egy szupergonosz megállításáról van szó. A tényleg meglepetésnek számító bejelentés után Tim Schafer is felkocogott a színpadra, hogy elmondja, a játékhoz az új közösségi finanszírozási platformjukon, a Figen keresztül gyűjtik majd a pénzt.

Ezen az oldalon elvileg ténylegesen befektetnek azok, akik pénzt adnak egy projektre, így a profitból is részesülnek. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy egy sikeres kalapozásról lesz szó, hiszen percekkel a bejelentés után máris több mint nyolcvanezer dollár gyűlt össze a 3,3 millióból, amit a projektre kér a közösségi finanszírozással korábban már befürdött Double Fine.

Mit gondoltok, felérhet a rajongók elvárásaihoz a Psychonauts 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)