Hirdetés

Szavazz: Szerinted melyik játék érdemelte volna a legjobbnak járó díjat?

|

Hajnalban a The Game Awards díjátadón kihirdették az év legjobb játékát, de nyilván nem mindenki értett vele egyet. Mondjátok el, ti kinek adtátok volna az elismerést!

Hirdetés

Hamarosan közzétesszük a szokásos év végi szavazásunkat, melyben ti, olvasók dönthetitek majd el, az egyes kategóriákban mely játék érdemel díjat. Addig viszont nézzük, mennyire értetek egyet a The Game Awards szavazóinak döntésével.

Hirdetés

Hajnalban kiderült, hogy a szavazás alapján az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett, ami a Horizon Zero Dawnnal, a Persona 5-tel, a PlayerUnknown's Battlegroundsszal és a Super Mario Odyssey-vel szált csatába. Mindegyik játék kiváló értékeléseket kapott kritikusi oldalról és a játékosok részéről is, abban viszont még a fejlesztő is egyetértett, hogy a PUBG nem érdemelné meg az elismerést, hiszen még nincs is kész. Voltak más fantasztikus játékok is az évben, amik kicsúsztak a top 5-ből, biztosan tudtok ti is mondani párat. Ha a TGA jelöltjei között van a ti kedvencetek, nyomjatok rá a szavazásban, ha nem, írjátok meg kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)