Hirdetés

The Game Awards 2017 - traileren a Firewatch készítőinek új játéka

|

In the Valley of Gods címmel készül a Firewatch fejlesztőinek következő projektje, amely ismét egy hangulatos, sztoriközpontú kalandjáték lesz.

Hirdetés

A több díjjal is jutalmazott Firewatch hatalmas élmény volt, de az azt fejlesztő Campo Santo nem állhat meg egyetlen kiváló játéknál, a The Game Awardson már be is bejelentették a következő címüket, amely hasonlít majd előző játékukhoz. 

Hirdetés

Az In the Valley of the Gods egy Egyiptomban játszódó, sztorivezérelt, belső nézetes kalandjáték lesz, amelyben egy ősi völgyet kell felfedeznünk két kalandorral kincsek és rejtélyek után kutatva, csakhogy ez nem lesz éppen kockázatmentes - ahogyan arra a legelső trailer is rávilágít. 

Az In the Valley of the Gods a videó vége alapján csak 2019-ben várható és bár egyelőre csak a PC-t erősítették meg platformként, meglepő lenne, ha végül nem jelenne meg konzolokra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)