Hirdetés

The Game Awards 2017 - meglepetéssel készül a Rick és Morty atyja

|

Titokzatos módon pont a The Game Awardsot megelőzően nevezték át a Rick és Morty készítőjének VR-stúdióját, és utalásokat is kaptunk arra, hogy miért.

Hirdetés

A Rick és Morty-rajongóknak bizonyára nem kell bemutatni, hogy ki az a Justin Roiland, hiszen jól tudják, hogy ő a kultikus sorozat készítője és egyben a címszereplők szinkronhangja is. Azt viszont talán új infó, hogy Roilandnek van egy VR-játékokat fejlesztő stúdiója is, a Gears of War/Fortnite producerrel, Tanya Watsonnal alapított Squanchtendo, amely megalakulása óta már készített is egy címet, a PC-exkluzív Accountingot. 

Hirdetés

A stúdiót most átnevezték Squanch Gamesre, a hivatalos közlemény szerint azért, mert Roilandék felfedezték, hogy van már egy -tendo nevű kiadó az iparban (a Nintendo ugyebár), így csak a Squanchot hagyták meg az eredetiből. Ami viszont sokkal fontosabb, hogy a stúdió valamilyen meglepetésre készül a The Game Awardsra, ugyanis a következő hangzott el tőlük:

"Holnap elfoglaltak leszünk, mert a The Game Awardsot nézzük. Tegyétek ti is ezt! Különösen a felvezetőshow-t. Nagyszerű lesz!"

Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg a pre-show alatt történik majd meg a nagy bejelentés. Lehet tippelni, hogy köze lesz-e a Rick és Morty sorozathoz, vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)