Hirdetés

The Game Awards 2018 - várhatóan a Death Stranding is ott lesz

|

Úgy tűnik, hogy Hideo Kojima tartja magát a jó szokásához és az idei The Game Awardson is mutat valamit új játékából.

Hirdetés

Sokak ellenszenvét váltotta ki a Konami, mikor a 2015-ös The Game Awardson nem engedte meg Hideo Kojimának, hogy átvegyen bármilyen elismerést, azóta viszont a fejlesztő és a kiadó útjai elváltak, előbbi már a Sony teljes támogatásával készíti a Death Strandinget, amelyet azóta minden évben elvitt a The Game Awardsra. Bizonyára idén sem lesz ez másként. 

Hirdetés

Geoff Keighley, a rendezvény producere és egyben műsorvezetője a tavalyi díjátadó nagy sikerére való tekintettel idén decemberre az eddigi legnagyobb produkciót ígéri, amelynek valószínűleg része lesz Kojima és a Death Stranding is. Keighley ugyanis Twitteren megosztott egy képet, amelyen a Metal Gear Solid játékok atyja a rendezvény logójára mutat, egyértelműen utalva arra, hogy felbukkan az eseményen: 

A 2017-es show egy nyolc perces trailert tartogatott számunkra a PlayStation 4-exkluzív játékból, így idén is számítunk egy komolyabb kedvcsinálóra. A 2018-as The Game Awards december 6-án, csütörtökön, magyar idő szerint délután fl 4-kor kezdődik és követhető lesz a legtöbb streaming platformon, valamint nálunk is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)