Hirdetés

The Game Awards 2018 - a Koei Tecmo is bejelentéssel készül

|

A japán cég december 6-án fogja leleplezni következő játékát.

Hirdetés

Itthoni idő szerint december 7-én hajnali 3-kor kezdődik a The Game Awards, amikor Japánban december 7-én délelőtt 11 óra lesz, de mivel a show maga Los Angelesben zajlik, az ottani idő a leginkább mérvadó. És ott akkor még december 6-át mutatnak majd a naptárak.

Hirdetés

Ez a dátum szerepel a Koei Tecmo frissen fellőtt teaser oldalán is. Lángok előtt az "Az elkerülhetetlen csata elkezdődik." felirat olvasható, illetve a Windows, a PlayStation 4 és a Nintendo Switch vannak feltüntetve alul, nyilván a játék célplatformjait jelölve.

Legtöbben arra tippelnek, hogy a Ninja Gaiden 4-et fogja bemutatni a kiadó. A Nioh 2-t már bejelentették, és elég valószínű, hogy csak PC-re és PS4-re jelenik meg, a Dead or Alive 6 pedig szintén régóta ismert, 2019 elején fogjuk megkapni. Egy Atelier vagy egy Warriors játék leleplezését valószínűleg nem építenék így.

A jövő hét végén úgyis kiderül, addig várunk türelemmel. Mondjátok el, ti mit szeretnétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)