Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik játék érdemli az Év Játéka címet?

|

Nyert a God of War. Jó ez így? Másik jelölt érdemelte volna? Még a jelöltekkel sem értesz egyet? Most szavazd meg, hogy szerinted mi volt a legjobb!

Hirdetés

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy a szerkesztőség tagjai között ne lenne egyetértés abban, hogy az idei év remek címei között a God of War tényleg kiemelkedő alkotás volt, ugyanakkor például Duncan egészen biztosan a Red Dead Redemtion 2-re tette volna voksát, Chava szíve az idei Assassin's Creed felé húz, Csirkének pedig kicsit fáj, hogy a Spider-Man egy díjat sem zsebelt be. De mi a helyzet veletek?

Hirdetés

Most éjjel hirdették ki a The Game Award nyerteseit, ennek kapcsán szeretnénk megtudni a véleményeteket arról, hogy az Év Játéka díja jó helyre ment-e, hogy látjátok a mezőnyt (ami elég erős volt, lássuk be). Szavazzatok és mondjátok el kommentben, mit gondoltok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)