Hirdetés

The Game Awards - kivettek két rajongói alkotást a jelöltek közül

|

A legjobb rajongói alkotások kategóriájában négy játék indult, de már csak kettőre lehet szavazni - nem nehéz kitalálni, miért.

Hirdetés

A legrangosabb videojátékos díjátadó, a The Game Awards idei jelöltjeit a múlt héten ismerhettük meg, és fura is volt a listán látni a Pokémon Uraniumot és az AM2R-t. Nem azért, mert nem érdemlik meg az elismerést, hanem azért, mert mindkettő rövid pályát futott, gyorsan töröltette a Nintendo. 

Az egyik ugye egy nem licencelt Pokémon játék volt, a másik pedig a Metroid sorozat elemeire épült, és ezt a japán cég nem tolerálta. Valószínűleg ez játszhatott közre abban is, hogy a Best Fan Creation kategóriában (melyben a rajongói játékok mellett modok, rajongói filmek is indulhatnak) már csak a Brutal Doom 64-re és az Enderal: The Shards of Orderre lehet szavazni, holott kezdetben négyen voltak esélyesek a díjra. Reméljük, a Bethesda nem követi a Nintendo példáját, mert ha mégis, a Doom és Skyrim modoktól is búcsúznunk kell, és nem marad semmi, amire szavazni lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)